Herojų ir piktadarių reitingas (balsavimų rezultatai)

Manau, kad jau praeiti balsavimai jau parodė, kas mūsuose žmonėms atrodo kiečiausias, todėl laikas skelbti rezultatus. Balsų buvo ne itin daug (67), nors ir su Džiugo pagalba, bet bendram vaizdui susidaryti pakaks.

Taigi, pradedam nuo blogiausių. Pirmoje vietoje be jokios konkurencijos atsidūrė amžinai besišypsantis Batman’o priešas Joker’is, gavęs 23 balsus(spėju, H. Ledger’is čia tikrai pasitarnavo). Antroje, jau gavęs tik 5 balsus, sėdi magnetizmo meistras – Magneto. Trečioje – piktasis Apocalypse (4 balsai). Ketvirtas plikę kasosi Lex’as Luthor’as (2 balsai), o į paskutinę vietą tik su vienu balsu nuskrido Žaliasis Goblinas.

Superherojų kova buvo šiek tiek įdomesnė. Nors ten lyderis irgi buvo beveik nuo pradžių aiškus, bet kai vienu momentu jau atrodė, kad kai kas jį pasivys. Taigi… Pirmasis, kaip ir tikėtasi, Batman’as su 13 balsų. Antroje vietoje nagus galandasi Wolverine’as su 9 balsais. Trečias pasiliko Iron-Man’as su 5 balsais. Ketvirtas – Superman’as, uždirbęs tik 3 balsus. Ir paskutinis – nuolat verkšlenantis Spiderman’as(2 balsai).

Kaip asmeniškai aš ir tikėjausi, Batman’o frančizė Lietuvoje pirmauja. Nėra ko stebėtis – tai praktiškai pirmasis iš vakarų atėjęs superherojus, apie kurį mes kažką sužinojome. Dar atsimenu, kaip per „Videokauką“ rodė filmą „Batman“, kur Joker’io vaidmenį atliko J. Nicholson’as. O ir šiaip – per nepriklausomybės metus šio veikėjo ekranizacijų buvo pamatyta daugiausiai.

Kažkaip keistai Spiderman’o vardas – paskutinis abiejose apklausose. Bet aš ir šiaip nesuprantu, kodėl jis taip aukštai vertinamas visur.

Dar apklausa parodė, kad mutantai lietuviams – ne tokie jau ir nesimpatiški, kaip galima pagalvot, žinant požiūrį į visokias mažumas.

Šiam kartui tiek. Greitai turėčiau pateikt dar kokį nors balsavimą.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *