Komiksas savaitei: Marvel Zombies

2888817-50257_marvel_zombies

Pavadinimas: Marvel Zombies

Leidėjas, metai: Marvel, 2005-2006

Kas nutiko?

Visi žemės superherojai tapo zombiais. Jų vienintelis tikslas – valgyti gyvų žmonių mėsą. Žmonių nelikus – valgyti norisi visus, kurie dar nėra zombiai.

Kodėl taip nutiko?

Vienas iš herojų sugrįžta iš kosmoso, nešdamas pavojingą virusą, kuris paverčia Keršytojų komandą zombiais. Virusas labai greitai išplinta tarp superherojų, o gyvų žmonių beveik nebelieka.

Kas sekė po to?

Zombiai suvalgė beveik visus žmones, dėl maisto išskerdė daugumą kitų zombių. Po to atklydo Silver Surfer’is (kaip žinia – Galactus’o pasiuntinys), kurį irgi suvalgė. Tik štai kadangi pas jį pilna kosminės energijos tai zombiai tavo dar galingesni. Gavę tokių galių, jie suvalgė net patį Galactus’ą, ir iškeliavo klajoti po visatą ieškodami maisto.

Pastabos

Kiekvienas viršelis – kokio nors jau buvusio Marvel komikso „zombifikuotas“ perdirbinys. Po pirmos dalies vėliau sekė antra, kurioje super zombiai jau suvalgę visą visatą grįžo į Žemę, kad galėtų persikelti į kitas visatas. O ten, pasirodo, žmonių gyvenama… Dar sekė kelios dalys, kurių aš dar neskaičiau (nes tik dabar sužinojau, kad jos yra), bei krūvos „spin-off’ų“ (pagrindinių komiksų linijų susidūrimų su šiais veikėjais). Tas zombių alkis, kurio vedami jie suvalgė visas gyvas būtybes Visatoj, labiau psichologinis, nei realus. Po kiek laiko jis išnyksta.

Įvertinimas

Be abejonės 10/10. Gerai nupiešta, zombiai kraupūs. Taip pat visa istorija pilna humoro bei groteskiškų detalių. O jau zombių, kurie dabar vel populiarūs, fanams tai rekomenduoju perskaityt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *