Nauji metai

Jau kaip ir pavėluotai, bet pagalvojau, kad reikia gal praėjusius metu apibendrint.

2012 aš:

… vėl pakeičiau darbovietę. Tiesą sakant, mane iš buvusios, galima sakyti, perpirko. Realiai beveik nepasikeitė žmonės, su kuriais jau kurį laiką dirbau, tik oficiali darbovietė kita, ir alga kiek didesnė.

… tapau dar didesniu virtualiu ekshibicionistu. Praktiškai nė dienos neiškenčiu ko nors neparašęs į twitter’į (prie to pačio ir į facebook’ą).

… truputį pasireiškiau Piratų Partijoj. Per mažai, kad tai kur nors nuvestų. Na, bet papuoliau į nuotrauką straipsnyje 15min. Taip pat, žinoma, teko sudalyvaut ir proteste prieš ACTA, kur garbingai laikiau vieną Piratų Partijos transparanto galą.

pamačiau The Prodigy! Vienas iš gyvenimo tikslų – pasiektas 🙂

… atšvenčiau jubiliejų. Gal ir ne taip, kaip tikėjausi, bet vistiek buvo smagu – susirinko keletas draugų apsirengusių komiksų veikėjais. Turiu svajonę, kad toks dalykas išaugtų į kažką daugiau, bet tai tik svajonė – pas mus komiksų kultūros nėra.

… ir dirbau, dirbau dirbau… Net blogą apleidau, kadangi nebuvo laiko rašyti… Nors, kai lanko tik kokie 10 žmonių, iš kurių 8 – paieškos varikliai, tai nelabai ir svarbu, ar čia ką rašau, ar ne…

Laimingų 2013-ųjų visiems!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *